Omschrijving project

Beverwijk heeft een speciaal plekje in ons hart. Lokhorst heeft er namelijk zíjn oorsprong. Als regionaal bedrijf willen we dan ook niets liever dan de stad nog mooier maken. Het tot verkoop brengen van een ontwikkeling als De Lariks is daarvoor een unieke kans, die we met beide handen aangrijpen. Tijdens de ontwikkeling hebben we de behoeften van potentiële bewoners in kaart gebracht. Met onder andere woonpakketten spelen wij hier vervolgens op in. Samen met een binnenhuisarchitecte hebben wij een woonpakket samengesteld met stijlvolle wand- en vloerafwerkingen, aangebracht door professionals. Niet meer klussen en stressen – het woongenot begint direct bij ontvangst van de sleutel.


NUL OP DE METER

Samen met Factory Zero maken we van de woningen bovendien duurzame NOM (Nul Op de Meter) woningen. Door een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem bieden we meer comfort tegen een lager tarief. De zonnecellen op de woningen wekken stroom op voor de verwarming, de koeling, de ventilatie en het warm tapwater. Bij gemiddeld gebruik is er genoeg voor verlichting en huishoudelijke apparatuur. Echt Nul op de Meter dus.


Zo maken we niet alleen Beverwijk, maar ook de aarde een beetje mooier.


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • fundering95%

  Nieuwsbrief

  De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

  Aanmelden voor de nieuwsbrief

  Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Nieuwsbrieven


  Hier vindt u een overzicht van al het nieuws rondom ons project bij u in de buurt


  Ga naar nieuws

  Foto Galerij

  Hier vindt u een overzicht van foto's van onze projecten in uitvoering.


  Zie foto's