Omschrijving project

Woningcorporatie Intermaris heeft Lokhorst Bouw en ontwikkeling gecontracteerd voor de bouw van 12 beneden-/bovenwoningen en 20 eengezinswoningen in de Johannes Poststraat en Pater Bleijsstraat. Ook de omgevingsvergunning is binnen. De prognose is dat de bouw van de nieuwe woningen in het voorjaar van 2019 start.

Bijzonder aan dit project is dat deze woningen de eerste in de portefeuille van Intermaris zullen zijn die Nul-op-de-meter zijn. Dat wil zeggen dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt, uiteraard gasloos. De stap om de woningen energieneutraal te maken komt voort uit de gemeenschappelijke duurzaamheidsambitie van Intermaris en Lokhorst.


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • Sanering100%
 • Sloop opstallen80%
 • Bouwrijp maken0%
 • Sanering Terrein

  November 2018
 • Sloop opstallen gereed

  Eind 2018
 • Bouwrijp gereed

  Voorjaar 2019 (prognose)

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Laatste Nieuws

12 december 2018

Sloop gaat voortvarend

Bekijk hier de foto's van de sloop van de opstallen aan de Johannes Poststraat en Pater Bleijstraat.