Omschrijving project

Woningcorporatie Intermaris heeft Lokhorst Bouw en ontwikkeling gecontracteerd voor de bouw van 12 beneden-/bovenwoningen en 20 eengezinswoningen in de Johannes Poststraat en Pater Bleijsstraat. Ook de omgevingsvergunning is binnen. De prognose is dat de bouw van de nieuwe woningen in het voorjaar van 2019 start.

Bijzonder aan dit project is dat deze woningen de eerste in de portefeuille van Intermaris zullen zijn die Nul-op-de-meter zijn. Dat wil zeggen dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt, uiteraard gasloos. De stap om de woningen energieneutraal te maken komt voort uit de gemeenschappelijke duurzaamheidsambitie van Intermaris en Lokhorst.


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”


Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Schade melding

Wij doen er zoveel mogelijk aan om de overlast en eventuele schade te voorkomen. Mocht u toch schade ondervinden aan uw woning, dan kunt u hier het aangifteformulier downloaden. De schade kan alleen door ons in behandeling worden genomen indien het formulier volledig is ingevuld en opgestuurd naar het email- /postadres wat op het aangifteformulier vermeld staat

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • Funderingspalen aanbrengen100%
 • Fundering100%
 • Casco Plaatsen80%
 • Metselwerk50%
 • Funderingspalen aanbrengen

  Start week 17
 • Fundering aanbrengen

  Start week 25
 • Casco plaatsen

  Start week 34
 • Metselwerk

  Start Week 37

Laatste Nieuws

3 mei 2018

Kijkje nemen in het 3D model

Hier kunt u een kijkje nemen in het 3D model.
3 mei 2018

Optimalisatie BIM Model

Op dit moment zijn wij het project in BIM aan het uitwerken. Door met BIM te werken kunnen wij van tevoren de verschillende onderdelen zoals installaties en casco op elkaar afstemmen. Dit heeft tot gevolg dat de bouwtijd korter wordt. Onderstaand plaatje geeft een beeld van hoe een BIM-model eruit ziet. Hiernaast staat een BIM-model van één van de blokken uit het project.
23 april 2018

Eerste beton is gestort

Maandag 23 april is het eerste beton gestort in de bouwkuip van blok B.
18 april 2018

Keten op varne buiten zijn geplaatst

Dinsdag 18 april zijn er op de bouwplaats 2 keten geplaatst, in de bovenste keet zitten de uitvoerders.