Omschrijving project

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is als aannemer betrokken bij het renovatie en deels nieuwbouw project van gemeente Amsterdam. De voormalige banket bakker school is een rijksmonument wordt verbouwt zodat Orion College Amsterdam daar zijn intrek kan nemen. Om het gebouw helemaal geschikt te maken voor het Orion College Amstel moet het gebouw worden uitgebreid met een gymzaal, extra onderwijslokalen en een buitenruimte.


Het Orion College Amstel is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 tot 18 jaar. Het Orion College Amstel gaat ruimte bieden aan maximaal 115 leerlingen. De verwachting is dat het Orion College Amstel in de herfstvakantie van 2018 haar intrek in het gebouw neemt


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • Ruwbouw 2de verdieping65%
 • september 2017

  Overdracht terrein aan Lokhorst
 • Septemer 2018

  Bouwplaatsinrichting
 • Januari 2018

  Start fundering
 • Februari 2018

  Start ruwbouw
 • 4de kwartaal 2018

  Oplevering school gebouw

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.