Omschrijving project

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling gaat aan de rand van Varne Buiten 2 appartementengebouwen realiseren. De kleinschalige complexen hebben elk 15 appartementen en zijn fraai gelegen met zicht op het groen. Ieder gebouw heeft 3 woonlagen bovenop een verdiepte stallingsgarage. De appartementen zijn van alle denkbare comfort voorzien.


Bij de ontwikkeling en voorbereiding van de realisatie hebben we ons niet beperkt tot alleen het comfort van de eindgebruiker. We zijn ons namelijk bewust dat bouwen overlast kan geven die we voor een belangrijk deel kunnen voorkomen in de uitvoeringsmethodiek en materiaalkeuzes. Het ontwerp is daarom vertaald in zo veel mogelijk prefab componenten waardoor de hoeveelheid activiteiten op de bouwplaats minimaal is en voor het merendeel bestaat uit montage. Hierdoor wordt geluidsoverlast en parkeeroverlast al aan de bron voorkomen. Doordat de bouwlocatie gunstig gelegen is aan hoofdverkeerswegen en we een aantal extraontsluitingen gebruiken kunnen we de inmiddels bewoonde wijk ontzien van transporten.


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • 2ste verdiepingsvloer10%
 • 2018Februari

  Overdracht terrein aan Lokhorst
 • 2018Begin maart

  Bouwplaatsinrichting
 • 2018Maart

  Start grondwerk
 • 2018April

  Start fundering
 • 2018Mei

  Start onderbouw
 • 2018Juli

  Start bovenbouw
 • 2019Maart

  Start dakbedekking
 • 2019Zomer

  Oplevering appartementen (grove prognose)

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Laatste Nieuws

17 januari 2019

Varne Buiten stijgt

Het project Varne Buiten te Heiloo stijgt hard.
27 augustus 2018

Start na de bouwvak is begonnen

Vandaag is de bouw weer van start gegaan. Vanochtend vroeg stonden de eerste prefab balkonelementen al klaar om op hun plek gehesen te worden. Met deze elementen liggen alle balkonelementen van de begane grond van blok B.
27 juli 2018

Begane grondvloer Blok B gelegd

Eind juli hebben wij de begane grondvloer van blok B gelegd en daarbij ook de eerste zware balkonplaten op zijn plek gehesen. Na de Bouwvak, die tot en met week 34 duurt, zullen we hiermee verder gaan.
6 juli 2018

Feest in Heiloo

De feestelijke handeling voor een voorspoedige bouw heeft op donderdag 6 Juli plaats gevonden. Bij deze bijeenkomst waren naast de meeste kopers ook de ontwikkelaar en de wethouder Dellemijn aanwezig.
21 juni 2018

Uit de grond

De afwerking van de kelderwanden van blok B geeft al een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Een deel van de grond om de kelder van blok B is ook al aangevuld hierdoor hebben we meer ruimte op de bouwplaats

Nieuwsbrieven

 

Hier vindt u een overzicht van al het nieuws rondom ons project bij u in de buurt


Ga naar nieuws

Foto Gallerij

Hier vindt u een overzicht van foto's van onze projecten in uitvoering.


Zie foto's