Omschrijving project

Het project 'Wyck aan Duin' is een appartementencomplex van 22 woningen inclusief buiten bergingen en parkeerplaatsen die op het terrein gesitueerd zijn hierdoor ontstaat een binnenterrein. Het bestaande pand, sporthal de Lange is eind 2018 gesloopt en daarna zijn we begonnen met de bouwwerkzaamheden.

Het appartementen complex wordt drie verdiepingen hoog met op de begane grond vier appartementen die een eigen entree hebben richting het binnenterrein en een centrale hal met lift en trappenhuis. Van hieruit zijn ook de postkasten bereikbaar.

Per verdieping zijn zes appartementen gesitueerd en de verdiepingen zijn identiek aan elkaar.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, mechanische ventilatie en een CV-ketel. De drie kamer appartementen hebben een oppervlakte van ca. 80m2 en de vierkamer appartementen ca. 95m2.


Heeft u tips, complimenten of klachten? Ga naar verbeterdebouw.nl

Bewuste Bouwers

Lokhorst is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers, dit houdt in dat wij ons houden aan een gedragscode die wordt ingezet om te zorgen dat aannemers werken op een veilige, duurzame en omgevingsbewuste wijze. Lees meer over de Bewuste Bouwers.

Heeft u vragen, tips of klachten?

Vragen, tips en klachten kunt u melden via VerbeterDeBouw.nl of via de app VerbeterDeBouw. Deze website gebruiken wij om de communicatie met de omgeving transparant te houden. Zo kunt u zien wat voor meldingen er zijn gemaakt en wat onze reactie daarop is. Het project is de website te vinden door in te zoomen op Heiloo op de landkaart, vervolgens klikt u op het icoon met de naam “Varne Buiten.”

Bouw status

Graag houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden zodat u weet wat er gaat gebeuren in uw buurt en welke hinder wanneer te verwachten is. De planning op hoofdlijnen ziet er als volgt uit:
 • fundering5%
 • September 2018

  Overdracht terrein aan Lokhorst
 • december 2018

  Start asbestsanering
 • december 2018

  Start sloopwerkzaamheden
 • januari 2019

  Bouwplaatsinrichting
 • januari 2019

  Funderings-/onderbouwfase
 • maart 2019

  Bovenbouwfase
 • juli 2019

  Gevel-/dakfase
 • september 2019

  Afbouwfase
 • Eind kwartaal 2 (prognose)

  Oplevering

Nieuwsbrief

De nieuwsbrieven zullen wij in het vervolg digitaal gaan verstrekken, indien u deze wenst te ontvangen kunt u zicht hiervoor inschrijven via deze site. In de nieuwsbrieven zullen wij specifieker ingaan op de werkzaamheden die we in de komende periode gaan doen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Nieuwsbrieven


Hier vindt u een overzicht van al het nieuws rondom ons project bij u in de buurt


Ga naar nieuws

Foto Galerij

Hier vindt u een overzicht van foto's van onze projecten in uitvoering.


Zie foto's